goldfix derz - Genel Bakış

Wiki Article



Uygulama yapacağınız zeminlerde şayet dört başı mamur bir görünüm elde geçirmek ve elan bilahare beklenmedik problemler ile zıtlaşmamak yürekin mutlaka boyama aksiyonlemi öncesinde zımparalama davranışlemi uygulamalısınız.

Her türlü mobilyada güvenle kullanabileceğiniz ilenmeşap boyalar sadece iç mekanlarda değil, aynı zamanda dış mekanlarda da kullanıma uygundur. Evetğmura karşı dayanıklı olan ilenmeşap sprey boyalar yaz koşullarında da güneş ısısı katsında son radde dayanımlidir. 

Kapatıcılığı mualla kademede olan akrilik boya çeşitleri akarsu bazlıdır ve bu sayede kullanma esnasında sizlere koskocaman bir kolay katkısızlar. İstenmeyen bölgelere bulaş meydana geldiğinde ıslak çaput katkıı ile macerasız müdahaleler sonucu bu bulaş sorunundan kurtulabilirsiniz. Gene aynı şekilde tatbik esnasında elinize bulaşacak olan akrilik boyayı da ab ve sabun medetı ile kolayca bir şekilde çıkartabilirsiniz. Akrilik boyaları metalik sprey kullanmaının olanaklı olduğu her yüzeyde kullanabilirsiniz. 

Sprey boyalar dekorasyon için tahmin hititğinizden henüz aşkın kullanılır. Yevmi ömür vadiınızda küçük tadilat uydurmak midein sprey boyalardan iane alabilirsiniz. Mobilyalarınızı göçermek namına sadece sprey boyalar ile rengini değişlemtirerek bütçenizden mürtefi miktarda tasarruf sağlamlayabilirsiniz.

Sprey boya parafin tonlarda kullanıldığında örek ve eşyaların renginde eşitleyici bir rol üstlenir. Sprey boya ile yapılan uygulamalarda beyaz zehir nitelik kullanımı, henüz sonradan duvarlarda oluşacak olan nitelik farkının önüne geçer.

Sökülebilen sprey boyalar sızıntının bulunan başüstüneğu yerlerde koruyucu bir tabaka sağlar ve kuruduğu halinde bile elastik yapkaloriı korur. Sutaş geçirmez bir binaya sahiptir ve yüzeylerde 6 büküm gibi bir kullanmaın arkası sıra en kâmil sonucu verebilir.

SILICONE ADHESIVE PRODUCT FEATURES It saf been developed for applications inside and outside of buildings. It is used for filling and bonding glass, joinery, mühür, tiles, PVC and working building elements. Easy to apply, resistant to UV rays and high temperatures. It preserves its color and performs excellent adhesion to the non-porous surface. INSTRUCTION MANUAL The area to be used must be oil-free, dry and dust-free, Tape both sides of the area to be filled, Cut the cartridge tip at an angle to the size required by the suitable surface, Insert the cartridge into the gun, If necessary, polish the surface with water after smoothing, tapes should be removed after polishing, WARNINGS AND PRECAUTIONS goldfix derz Ingestion may have harmful consequences, requiring immediate medical attention.

Boyama davranışlemi bittikten sonrasında kutuyu pahal çevirip masumca gaz çıkana derece valfe matbuatız. Menfi taktirde valfte artan boya donar ve boyanın tekrar kullanımına izin vermez. Infaz sırasında yüzeyin yatkın olması elan sağlıklı goldfix silikon sonuç verir. Kuruma süresi önerilen yürütüm sıcaklığına mevla ortamda 5 Dakikadır.

Boyama davranışlemi bittikten sonrasında kutuyu aynasız çevirip safi gaz lambası çıkana denli valfe matbuatız. Menfi taktirde valfte mütebaki boya donar ve boyanın yeniden yararlanmaına goldfix sprey boya icazet vermez. Tatbik sırasında yüzeyin yatkın olması daha uygun sonuç verir. Kuruma süresi önerilen uygulama sıcaklığına mevla ortamda 5 Dakikadır. Çeşitli renklere mevla Goldfix sprey boyalar 200ml ve 400ml ambalajlarda sunulmaktadır.

Sprey boya kırmızı ve mai gibi özge nitelik seçeneklerini bile yeğleme ederek her eşyada hayalinizdeki tasarımı ortaya çıkartabilirsiniz. 

Jurnal yaşamda faik ısı ile yan yana kullanılan eşyalar da öteki birşunca kayıt grubu gibi münasip boyanın yeğleme edilmesi halinde boyanabilir. Sobalar başta yetişmek üzere mangallar, motorlu taşıtlar, egzozlar, ocaklar ve fırınlar kadimî ısıya maruz kalmış olarak iş verirler ve dayanıklılıkları da kaldıkları ısı derecesine için başkalık gösterir. Yeğleme edeceğiniz boya eğer ısıevet dayanıklı olursa, her halükarda bir sefer boyadığınız eşyalarınızda bir daha kavlamadan uzun ömürlü olarak istediğiniz üzere bitek sonuçlar alabilirsiniz.

Ansızın şu denli kesme uygulayacağınız zeminlerde saat kaybetmeden muvaffakiyetlı bir şekilde boyama nöbetleminizi gerçekleştirebilirsiniz. 

Zemine atılan bir yağız boyanın peşi sıra artık kayıt üzerinde dilediğiniz oynamayı yapmanız ve dilediğiniz modeli ön plana çıkarmanız olanaklı evet. Kâmil bir yansıtıcı olan yağız boya aynı zamanda da teltiksiz bir kapatıcıdır. 

Causes eye and skin irritation. Protective materials should be worn while applying. Adequate ventilation should be provided in the application area. Smoking should be avoided. Keep out of reach of children. STORAGE AND LIFE It should be stored in dry and airy places, in its unopened package, between +5C - +25C. Call our customer representative for wholesale transparent silicone prices.

Report this wiki page