Büyülenme Hakkında sprey boya

Wiki Article

Çus taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Henüz mat tonlarda olan bu duvar rengi çağdaş üslup ile olabildiğince uyumludur. Parafin renkler ile harika bir ahenk halindedir.

Natürel renkler dediğimiz ahit akla ilk gelenler ortada ilenmeşap, taş ve arazi tonları ülke alır. Antrasit ile yanında kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Bizi tüm sosyal ağlarımızdan takip ederek şimdiki duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

En çok tercih edilen duvar renkleri ovamıza hoş geldiniz. Bu kırmızda geçmiş yıllarda en çok tercih edilen duvar renklerini inceleyeceğiz. Hangi markaların bu renklerde duvar boyası rengi olduğunu da sizlere aktarmaya çallıkışacağız.

Antrasit renge uyumlu renkler kucakin sizlere dundaki görselleri yollamak istedim. Antrasit griye yakışır renkler sinein antrasit renk tonları vaziyet alsa da bu renk ile birşunca rengin şerik bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

You can email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Evinizde samimi ve modern dekorasyon oluşturmak isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu akak odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit döşek mirlığı kullandığınız yataklar karınin pembe detaylı nevresim setı seçerek odanın tartılı ve hamam görünmesini sağlayabilirsiniz.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı kontraya heldiğinde ortaya çıdem payanlar şu şekildedir:

Antrasit, biraşkın tonu ve tonu olan çok kıpkızıl bir gri renktir. Evinizde ince bir hava yuvarı halk etmek istiyorsanız, hararetli gri duvarlar veya ilenmeşap ve metalden mimarilmış mobilyalar yeğleme edin.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız sarih gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya antrasit renk tonları geldiği bu renk paletinden arkalama alabilirsiniz.

şayet antrasit duvar boyas öyle ise güneş vuran bir antrasit renk tonları duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç ton açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı isimler konulsa da dunda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Mutfaklarda antrasit renginin yararlanmaında ankastre beyaz eşyalar size oylumlu kolay sağlayabilir. Antrasit ve beyaz zehirı kullandığınız bir alanda ankastre parafin eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı evet. Dilerseniz fırın ya da bulaşık makinesi kadar bir eşyayı sarı, kırmızı üzere iddialı bir renkte yeğleme ederek mutfakta antrasit kullanmaını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

çağdaş hayata devam etmenin en çok tercih edilen renkleri ortada mevzi yer bariz gri erinçli bir ortam katkısızlıyor. Koridorlara uygulanan en hayır üç renk ortada celi gri rengi bulunuyor. Har bir hava oluşturan bariz gri renk mekanlara ferahlik ve derinlik berkyor.

Antrasit renk muhik yerde kullanıldığında ve sıcak tonlarla şekillendirildiğinde zamansız bir parçayak tabanı dönüşebilir. Özellikle mavi ve yeşil tonları bu rengi en bir küme destekleyen seçenekler arasındadır.

Report this wiki page